festival informatie

ITSF - Website iconen.png

Locatie

Het Into The Summer Festival

vindt plaats aan de Wijthmenerplas

te Zwolle. 

ITSF - Website iconen2.png

leeftijd

Wij hanteren een minimumleeftijd van 18 jaar of ouder. Geen uitzonderingen mogelijk. Let op: ID kan worden gecheckt. Mocht je hem niet bij hebben, kan de toegang worden geweigerd. Ben je op 19 juni 2021 jarig? Dan ben je natuurlijk uitgenodigd het bij ons te komen vieren!

ITSF Logo_Beeldmerk RGB.png
ITSF - Website iconen4.png

openingstijden

Zaterdag 19 juni 2021
Deuren open: 13:30
Deuren sluiten: 22:00
Einde festival: 24:00

 

Let op: binnen is binnen! Zodra je binnen bent kun je niet meer naar buiten en weer terug naar binnen.

ITSF - Website iconen3.png

Tickets

Early Bird tickets zijn vanaf dinsdag 23 december om 19:00 beschikbaar.

ITSF - Website iconen5.png

lockers

Er zijn medium en grote lockers beschikbaar. Een ticket kan je van te voren aanschaffen via de ticketshop, of vlakbij de ingang op het terrein zelf.

ITSF - Website iconen6.png

Oordoppen

Op het festivalterrein is een stand beschikbaar waar je oordoppen kunt aanschaffen. 

ITSF - Website iconen7.png

EHBO

Tijdens het festival staan de toppers

van de EHBO klaar om eerste hulp te verlenen, mocht dat nodig zijn.

Bij twijfel altijd om hulp vragen!

ITSF - Website iconen8.png

Zero tolerance

Het is wettelijk bepaald dat er geen

soft of harddrugs zijn toegestaan op

het festivalterrein.  

vervoer

ITSF - Website iconen_vervoer.png

pendelbussen

De eerste pendelbussen vertrekken vanaf station Zwolle om 13.00 uur naar het festivalterrein. De Bussen blijven gedurende het hele evenement rijden. De laatste bus vertrekt rond 00.45 uur vanaf het festivalterrein terug naar station Zwolle. 

Houd rekening met de tijd voor het ophalen van je spullen uit de kluisjes en de looproute naar de pendelbushalte. 

ITSF - Website iconen_vervoer auto.png

auto

Tijdens het festival kan het extra druk worden op de toegangswegen rond de Wijthmenerplas. Wij raden aan gebruik te maken van de pendelbus. Toch met de auto? Er zijn parkeer -gelegenheden beschikbaar. Een parkingticket kost € 9.50 in de voorverkoop en € 12 bij de parkeerplaats. 

 

Navigatie adres: Zalnéweg 110, 8026PZ, Zwolle.

ITSF Logo_Beeldmerk RGB.png
ITSF - Website iconen_vervoer2.png

pendelbustickets

Een pendelbusticket kost € 8.50 in de voorverkoop en € 10 aan de halte op station Zwolle.

ITSF - Website iconen_vervoer3.png

fiets

Er is een bewaakte fietsenstalling beschikbaar. Hij blijft bewaakt tot een uur na sluiting van het festival. 

ITSF - Website iconen_vervoer4.png

Taxi + Kiss & Ride

Er is een taxistandplaats en Kiss & Ride beschikbaar vlakbij het festivalterrein. 

ITSF - Website iconen_vervoer5.png

MINDERVALIDEN

Into The Summer Festival is toegankelijk in een rolstoel. Direct naast de ingang is een parkeerplaats beschikbaar voor mindervaliden.

Corona-update Into The Summer Festival 2021


Hoe langer de coronatijd duurt, hoe meer we verlangen naar een feestje! Zeker als de zon begint te schijnen, begint het bij ons te kriebelen. Wij zijn er klaar voor, de dj’s zijn er klaar voor, maar hoe graag we ook willen: we mogen nog niet. En daarom zit er niets anders op dan het Into The Summer Festival voor een tweede keer te verplaatsen. Gelukkig is het einde van deze coronatijd, als we minister Hugo de Jonge mogen geloven, nu echt in zicht! En dus zetten we weer een nieuwe stip aan de horizon! En die stip zetten we op 18 juni 2022. Dat is de nieuwe datum van het Into The Summer Festival in Zwolle!

Corona-update Into The Summer Festival 2020


Gezien de voortdurende wereldwijde verspreiding van het coronavirus (COVID-19) heeft de Nederlandse regering besloten dat grote evenementen niet door kunnen gaan tot 01-09-2020. Hierdoor kan het Into The Summer Festival op zaterdag 20 juni 2020 definitief niet doorgaan. Ondanks dat de coronamaatregelen te begrijpen zijn, is dit is voor ons en jullie natuurlijk een enorme teleurstelling. Maar de gezondheid van bezoekers, artiesten en medewerkers staat natuurlijk voorop. We hebben nog gekeken of we het festival naar een later moment in 2020 konden verplaatsen, maar dit bleek helaas een onmogelijke opgave. Het Into The Summer Festival is daarom verplaatst naar 19 juni 2021. Mocht je al een kaartje hebben gekocht, dan is deze geldig voor het festival op de nieuwe datum. Daarbij krijg je, met een kaartje gekocht voor 21-04-2020, het eerste rondje van ons. Mocht je nu niet kunnen op de nieuwe datum, dan krijg je natuurlijk je geld terug. Hoe je dit doet, lees je op onze website bij de veelgestelde vragen. Niet alleen voor ons, maar voor alle partijen waar wij mee samenwerken, zijn dit onzekere tijden. Iedereen wordt direct of indirect geraakt door de coronacrisis. Het enige wat we nu kunnen hopen, is dat we ons hier met zijn allen goed doorheen slaan. Volg daarom zo goed mogelijk de richtlijnen van het RIVM, blijf zoveel mogelijk thuis en let goed op elkaar. Team Into The Summer