covid-19 coronavirus update

☀ BELANGRIJKE CORONA-UPDATE ☀

Gezien de voortdurende wereldwijde verspreiding van het coronavirus (COVID-19) heeft de Nederlandse regering besloten dat grote evenementen niet door kunnen gaan tot 01-09-2020. Hierdoor kan het Into The Summer Festival op zaterdag 20 juni 2020 definitief niet doorgaan.

 

Ondanks dat de coronamaatregelen te begrijpen zijn, is dit is voor ons en jullie natuurlijk een enorme teleurstelling. Maar de gezondheid van bezoekers, artiesten en medewerkers staat natuurlijk voorop. We hebben nog gekeken of we het festival naar een later moment in 2020 konden verplaatsen, maar dit bleek helaas een onmogelijke opgave.

 

Het Into The Summer Festival is daarom verplaatst naar 19 juni 2021.

 

Mocht je al een kaartje hebben gekocht, dan is deze geldig voor het festival op de nieuwe datum. Daarbij krijg je, met een kaartje gekocht voor 21-04-2020, het eerste rondje van ons.

 

Mocht je nu niet kunnen op de nieuwe datum, dan krijg je natuurlijk je geld terug. Hoe je dit doet, lees je op onze website bij de veelgestelde vragen.

 

Niet alleen voor ons, maar voor alle partijen waar wij mee samenwerken, zijn dit onzekere tijden. Iedereen wordt direct of indirect geraakt door de coronacrisis. Het enige wat we nu kunnen hopen, is dat we ons hier met zijn allen goed doorheen slaan. Volg daarom zo goed mogelijk de richtlijnen van het RIVM, blijf zoveel mogelijk thuis en let goed op elkaar.

 

Team Into The Summer

Locatie

Het Into The Summer Festival

vindt plaats aan de Wijthmenerplas

te Zwolle. 

leeftijd

Wij hanteren een minimumleeftijd van 18 jaar of ouder. Geen uitzonderingen mogelijk. Let op: ID kan worden gecheckt. Mocht je hem niet bij hebben, kan de toegang worden geweigerd. Ben je op 19 juni 2021 jarig? Dan ben je natuurlijk uitgenodigd het bij ons te komen vieren!

openingstijden

Zaterdag 19 juni 2021
Deuren open: 13:30
Deuren sluiten: 22:00
Einde festival: 24:00

 

Let op: binnen is binnen! Zodra je binnen bent kun je niet meer naar buiten en weer terug naar binnen.

Tickets

Early Bird tickets zijn vanaf dinsdag 23 december om 19:00 beschikbaar.

lockers

Er zijn medium en grote lockers beschikbaar. Een ticket kan je van te voren aanschaffen via de ticketshop, of vlakbij de ingang op het terrein zelf.

Oordoppen

Op het festivalterrein is een stand beschikbaar waar je oordoppen kunt aanschaffen. 

EHBO

Tijdens het festival staan de toppers

van de EHBO klaar om eerste hulp te verlenen, mocht dat nodig zijn.

Bij twijfel altijd om hulp vragen!

Zero tolerance

Het is wettelijk bepaald dat er geen

soft of harddrugs zijn toegestaan op

het festivalterrein.  

INFORMATIE

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Youtube Icoon
  • White Instagram Icon

INTO THE SUMMER FESTIVAL

'STEP INTO THE SUMMER'